J-J-Mix startades av Jan Pettersson 2005. Företaget har sedan dess bedrivit verksamhet inom PA-teknik, ljus och DJ-spelningar med mera. Vi har basen på Gotland men utför uppdrag i hela Sverige. J-J-Mix är ett av Gotlands mest aktiva och ledande företag inom ljud och ljus. Vi gör ljud- och ljusinstallationer, hyr ut ljud och förmedlar ordningsvakter och liveband med mera. Vi genomför även reparationer och installationer.

J-J-Mix erbjuder er en helhetslösning för en lyckad tillställning – oavsett storlek!

Vi som jobbar här

Jan Pettersson

Ljud, Ljus och Service

Sedan 1993 har Janne varit aktiv först som DJ och sedan som tekniker. Han har jobbat med hundratals både stora och små artister. Han trivs bäst ute på jobb bland publik och artister. Han har även varit involverad i flertalet krogar och restauranger i hela Sverige.
Han tycker ännu att det är lika roligt och att både han och företaget utvecklas varje dag.

Astrid Pettersson

Ekonomi och Administration

Håkan Lehtojärvi

Ljud, Ljus och Service

Med musik i blodet sedan födseln har Håkan spelat i otaliga band. Han har även hållit på med ljud i 25 år, både i studio och live. Med andra ord så får du en tekniker med koll på hur just DU vill ha det på scenen och hur DIN PUBLIK vill ha det på dansgolvet. Han har också ett otroligt stort teknikintresse så prata gärna det senaste inom teknik med honom. Han har funnits i firmans periferi sedan 2013.

Alfred Holgersson

Ljud, Ljus och Service

Alfred är en riktig klippa som har jobbat på firman sedan 2015. Han har även pluggat ljudteknik och på fritiden producerar han musik.

André Hansson

Lyft, Transport och Service

När vår styrka inte riktigt räcker till så kontaktar vi “Musklerna från Gothem”. André med sina dryga 2 meter över marken använder sina armar som lyftkranar. En riktig klippa!